header_login_header_asset

Veelgestelde vragen

1. Wat is Benefits at Work?

Een uitgebreid voordelenprogramma personeelskortingen. Gerenommeerde merken en bekende pretparken stellen hun producten en diensten ter beschikking tegen uitzonderlijke voorwaarden. Het gebruik van deze voordelenwebsite is gratis als personeelslid van Havenbedrijf.

2. Hoe krijg ik toegang tot Benefits at Work?

Bij een eerste bezoek aan de voordelenwebsite is een registratie vereist. Hiervoor dient u op de registratiepagina de stappen te volgen. Na voltooiing van de registratie, sturen wij u een activeringscode naar het opgegeven e-mailadres. Na het invoeren van deze code, is uw toegang actief en kunt u zich aanmelden met het e-mailadres en het wachtwoord, opgegeven tijdens de registratie.

3. Hoe kan ik gebruik maken van de kortingen?

De website is beschikbaar op elk toestel met internetverbinding (desktop computer, laptop, tablet, smartphone). Geef hiervoor de URL https://portofantwerpsenioren.benefitsatwork.be in en log in met het e-mailadres en het wachtwoord dat u hebt opgegeven tijdens de registratie. Bij elke aanbieding staat beschreven hoe u uw korting kan gebruiken. De kortingswijze kan verschillen bij ieder voordeel: online met een promocode op een webshop, door het tonen van een kortingsbon in een winkel, via een online ticketshop, etc.

4. Komen er ook nieuwe voordelen bij?

Regelmatig vullen we het programma aan met nieuwe kortingen. Schrijf u in voor de maandelijkse Benefits at Work nieuwsbrief en mis zo geen enkel voordeel.

5. Wat doen jullie met de gegevens die ik opgeef?

De gevraagde gegevens worden door ons, corporate benefits benelux, uitsluitend gebruikt voor de weergave van de website en diens functionaliteiten. De gegevens zijn onderhevig aan de bepalingen inzake gegevensbescherming en zijn niet toegankelijk voor derden. Onze website gebruikt cookies. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy & Cookie Policy.

6. Hebt u nog verdere vragen?

U kan ons contacteren via het contactformulier of per mail via support@benefitsatwork.be. Gelieve per mail steeds mee te geven welke voordelenwebsite u gebruikt.